Dag 43. Aksu til Kashgar, 450 km
I dag kørte vi
fra Aksu til Kashgar. Kashgar er vores endestation i Kina, inden vi i morgen
kører til Kirgisistans grænse.
I dag kørte vi på
næsten tomme motorveje, med ørken omkring os på hele turen. Flot men ret
ensformigt.
The Desert - Ørkenen med mange farver
Fremme i Kashgar
tjekkede vi ind på et flot hotel. Efter et lille hvil, tog vi med taxi til
Basaren, nu ligner det helt meget, at vi er i Tyrkiet eller Iran, selv de
fleste indbyggere ligner ikke kinesere mere. Vi købte stort ind af valnødder,
pistacie nødder og pecan nødder, så nu kan vi nok klare os over grænsen i
morgen.
The Kashgar Bazaar - Kashgar basaren
Russian hats - Russiske hatte
Sweets - Søde sager
Efterfølgende tog
vi til en lokal restaurant, hvor vi kunne få lamme kebab, der mødtes vi med
guiden som skal følge os til grænsen. Vi tog en (næsten) tårevædet afsked med
Sophie, som har været vores guide de sidste 3 uger.
Click on the photo to see our album
Click på billedet for at se vores album
27th June, distance
450 km, driving time 5 hours
Drove from Aksu to Kashgar, which is in the Western most
corner of China .
Empty Highways - Tomme motorveje
Kashgar is physically closer, to Teheran and Delhi , than to Beijing .
But modernity, has swept through Kashgar, like a sandstorm. The
saddest part is, that the Chinese government is bulldozing the old city, which
has been here for thousands of years, in the name of economic progress.
Kashgar, is our last stop before the border.
Went to the main Bazaar, and had to follow all my 5 senses, to
get me through this market. There was a pungent smell of spices, the sight of
different traders, the sound of jarring music, the taste of nuts and the feel
of sheep skin caps, really made it an exciting experience. We bought a few caps,
and a “shit load of nuts”, for our journey tomorrow.
The Bazaar in Kashgar - Basaren i Kashgar
Buying nuts - Vi køber nødder
Had dinner at a local restaurant, recommended by Lonely
Planet. Here, we meet our guide, who was going to help us cross the border to Kyrgyzstan .
Dinner was excellent, and we overate again, and of course Louis ordered soup,
which came in a bowl as big as a bathtub. Great food, but arrogant waiters.
Mixed feelings, this evening, as we will be leaving China
tomorrow.
Kære Susanne og Michael. Tak for jeres interessante breve og billeder. Jeg får helt lydt til at prøve sådan en tur. Jeg glæder mig til at høre om hvad der kræves for at komme ind i Kirgisistan. Hvordan har i forsikret jer? Kh Else og Niels Ebbe
ReplyDeleteHej Niels Ebbe og Else. Til Kirgisistan skal man ikke have visum, og det gik smertefrit over grænsen. Vent for næste opdate, der kommer der inforation om grænsen
ReplyDelete