Sunday 31 July 2016

Kazan to Nizhny Novgorod, July 2016

Dag 64. Kazan til Nizhny Novgorod,  385 km

Vi kørte fra Kazan kl 9.45, og mistede Louis og Janet på vej ud af byen. Vi mødtes så på en resteplads, efter at vi havde kørt ca. halvdelen af turen. Jeg kunne lige klare at humpe lidt på min fod, men kunne godt mærke, efter at have siddet 6 timer i bilen, at den igen var hævet ret meget.

Ikke meget at berette fra turen i dag. Vi fulgte M7 hele vejen, og igen i dag var der stræk med vejarbejde og dårlig vej. Så 378 km tog os 6½ time i alt. Vi krydsede Volga floden, og kørte igen igennem landskab, som på mange måder ligner Danmark.
Lots of rivers - Mange floder

Clothes sale by the road side - Tøj salg ved vejsiden

Vi er positivt overraskede over Rusland, havde ikke forventet så flot et landskab, og så flinke folk. Sproget er det lidt sværere med, de fleste russere forstår ikke engelsk, men vi klarer os.
En anden sjov observation, når man kører ude på landet, så er Russere altså godt nok gode til at få deres biler meget tæt på, hvor de skal hen, parkering meget tæt på floden, midt i en mark osv, osv, vi så biler parkeret de sjoveste steder.
The view - Udsigten

Fremme ved hotellet, fik jeg skaffet is til min fod. Vi spiste i hotellets restaurant på 11. sal, hvor der var en fantastisk udsigt.

Click on the photo to see our album
Click på billedet for at se vores album

18th July. Kazan to Nizhny Novgorod, distance 385 km, driving time 6,5 hours

Drove from Kazan, to Nizhny Novgorod.
Since, I had a patient in my car, with one leg up on the dashboard, I knew this was going to be a quiet and easy drive.
We were now driving parallel to the Volga River. This river is enormous, with a lot of marshy land, and reminds me a lot of the Mississippi.
Leaving Kazan - Farvel Kazan

River delta - Flod delta 

Had lunch, at a small fishy place, but I ate very little.
Reached our hotel at about 4.30 pm, and ordered buckets of ice for Susanne’s leg. Had dinner, at 11th floor of our hotel, which had a beautiful view of the whole town, and the rivers surrounding it.
Dinner at the 11th floor - Middag på 11. sal

Good food and great scenery.

No comments:

Post a Comment